Moomin Language School Etelä-Koreassa

Osa 1: Englannin opettajan kokemuksia

Moomin Language Schoolia käytetään yhä enemmän myös Suomen ulkopuolella. Esimerkiksi etelä-korealainen englannin opettaja Sunny Lee käyttää palvelua osana omaa opetustaan. Lue alta, mitä hänellä on sanottavana palvelusta. Katso myös postauksen lopussa video, jossa Leen suloinen tytär harjoittelee englantia Moomin Language Schoolin kielenoppimissovelluksen avulla!

 

Lapset leikkivät kuvakorteilla.

 

Olemme oppineet englantia nyt yli kahden kuukauden ajan Moomin Language Schoolin avulla täällä Etelä-Koreassa. Leikkituokiot ovat helppoja ja hauskoja sekä oppilaille että opettajalle. Moomin Language School -palvelu on täynnä hauskoja ja yksinkertaisia lauluja ja leikkejä.

 

Leikkituokioihin kuuluu myös erilaisia liikunnallisia leikkejä,

 

Samoja aktiviteetteja toistetaan, ja suurin osa perustuu TPR-metodiin (Total Physical Response). Sen vuoksi oppilaani pitävät Moomin Language Schoolista. Ei haittaa, vaikka välillä lapset riitelevät leikkiessään; se opettaa heitä tekemään yhteistyötä ja olemaan kilttejä toisilleen.

 

Lee käyttää Moomin Language Schoolia osana omaa englannin opetustaan.

 

Moomin Language School -palvelu pohjaa ajankohtaiseen suomalaiseen opetusfilosofiaan: luovaan ajatteluun. Se vahvistaa oppijan autonomiaa, mikä puolestaan johtaa hyviin oppimistuloksiin. Lisäksi on sekä mielenkiintoista että hyödyllistä opetella kohdesanastoa vain 10-15 minuuttia päivä Moomin Language Schoolin sovelluksen avulla. Tämä on toinen asia, mistä pidän Moomin Language School -palvelussa!

 

Digitaalista kielikylpyä parhaimmillaan. Huomasitko muuten, miten tytön pikkuveli toistaa myös sanoja taustalla?

 

Tämä blogiteksti on alun perin julkaistu Leen omassa blogissa (koreaksi). Seuraamme mielenkiinnolla lasten etenemistä Etelä-Koreassa. Kannattaa pysyä kuulolla!