Norlandia Päiväkodit, Playvation ja Lenovo yhteistyöhön Puolassa

Norlandia Päiväkodit, Playvation ja Lenovo yhteistyöhön Puolassa

Norlandia Päiväkodit on tehnyt Playvationin kanssa yhteistyötä Suomessa jo vuodesta 2016. Nyt yhteistyö on laajentunut Puolaan ja Moomin Language School -palvelu on toimitettu kokonaisratkaisuna Norlandian Puolan päiväkoteihin Lenovo-tablettien kanssa.

 

Suomessa yksityisiä päiväkoteja pyörittävällä Norlandialla on päiväkoteja Suomen lisäksi muissa Pohjoismaissa sekä Hollannissa, Puolassa ja Saksassa. Norlandian Puolan päiväkotiketjun johtaja Gilbert Heith innostui kuullessaan Moomin Language School -palvelusta ja yhteistyö käynnistyi nopeasti, sillä Norlandian Puolan ketju haluaa olla kehityksen kärjessä ottamassa nykyaikaisia teknologisia ratkaisuja käyttöön varhaiskasvatuksessa ja Suomesta oli jo hyviä kokemuksia. Playvation toimitti kokonaisratkaisun päiväkoteihin yhteistyössä Lenovon kanssa yhdistäen leikkiin ja suomalaiseen kasvatukseen perustuvan oppimisratkaisunsa Lenovon korkealaatuisiin tabletteihin.

 

Children playing during a Moomin Language School playful lesson

 

Norlandia toiminta käynnistyi Puolassa vuonna 2017 ja toimipisteitä on nyt 12 ympäri maan. Moomin Language School otettiin pilottikäyttöön Puolassa ensin kesällä 2018, minkä jälkeen lapsia on tullut tasaisesti lisää palvelun piiriin. “Vanhempien palaute on ollut positiivista!” kertoo päiväkodinjohtaja Róża Szyperek.

 

Lisätietoja:

Moomin Language School 

Norlandia Finland

Norlandia Poland

Lenovo

 

Yhteydenotot:

Anu Guttorm, CEO, Playvation Ltd. / Moomin Language School
anu.guttorm@playvation.com +358 407 463 810

 

Gilbert Heith, Director, Norlandia Przedszkola
Gilbert.Heith@norlandia.com +488 8270 1456

 

Olli Lehtisalo, CEO, Norlandia preschools International

olli.lehtisalo@norlandia.com +358 40 844 2695

 

Timo Toukola, maajohtaja, Lenovo Finland
timo.toukola@lenovo.com +358 50 311 1147