Playvation on käynnistänyt yhteistyön Marokossa

Marrakeshilaisen yksityiskoulun Benabdallah Private School Groupin päiväkoti on ottanut käyttöön Playvationin tuottaman Moomin Language School -ohjelmiston. Palvelun käynnistämistä juhlittiin arvokkaasti, kun Suomen Marokon suurlähettiläs Anne Vasara vieraili päiväkodissa. 

 

Playful lesson

 

Arvostettu koulu tarjoaa lapsille opetusta päiväkodista lukioon. Koulu tekee yhteistyötä suomalaisten opettajien kanssa ja seuraa oppilaita koko koulunpolun ajan tukeakseen lapsia menestymään myöhemmin elämässä urallaan. Lasten kehittymisen kokonaisvaltainen tukeminen on koulun toiminnan ydin. Koulussa on tilaa 7400 m2, ja se on suunniteltu tasapainoisesti tukemaan oppimista, taidetta, urheilua, kulttuuria ja ympäristön kunnioitusta. 

 

Children use the MoominLS application

 

Moomin Language School on onnistuneesti integroitu päiväkodin päivittäiseen toimintaan ja niin opettajat kuin lapsetkin ovat olleet innoissaan palvelusta, sillä se tarjoaa tehokkaan, turvallisen ja ainutlaatuisen tutkimukseen perustuvan digitaalisen ratkaisun lapsille kieltenoppimiseen. Palvelu mahdollistaa itsenäisen oppimisen ja tarjoaa työvälineet kielitaidon kehittämiseen ryhmässä vuorovaikutuksessa muiden lasten kanssa. Moomin Language School perustuu tarinallisuuteen ja suomalaiseen opetusfilosofiaan, ja se tukee myös tulevaisuuden taitojen kehittämistä. 

 

Children during the playful lesson

 

Lisätietoja:

Moomin Language School
Benabdallah kindergarten (ranskaksi)

 

Yhteydenotot:

 

Anu Guttorm, CEO, Playvation Ltd. / Moomin Language School
anu.guttorm@playvation.com +358 407 463 810 

 

Adnane Benabdallah, perustaja, Benabdallah Private School Group
direction@groupescolairebenabdallah.ma +212 66 125 1718