Playvation tuo Moomin Language Schoolin Kreikkaan ja Kyprokselle

Playvation tuo Moomin Language Schoolin Kreikkaan ja Kyprokselle

Suomalainen digitaaliseen kielikoulutukseen erikoistunut opetusteknologiayritys Playvation ja Kreikassa ja Kyproksella toimiva vieraita kieliä opettava The Study Rooms ovat aloittaneet yhteistyön.

 

Vieraiden kielten opetuksella on vahva asema Kreikassa moneen muuhun Euroopan maahan nähden ja varhainen kielenopetus on nopeassa kasvussa vanhempien pyrkiessä tukemaan lastensa kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Yhteistyö Playvationin ja The Study Roomsin välillä alkoi asiakkuutena, kun ELC Anifadis Halkidassa ja UK School of English Trikalassa ottivat käyttöönsä Moomin Language Schoolin, Playvationin kehittämän tarinaan perustuvan digitaalisen kielikylpypalvelun. ”Olemme innoissamme siitä, miten hyvin oppilaat ovat ottaneet Moomin Language Schoolin vastaan. He ovat situoutuneet palvelun käyttöön upeasti!” kertovat ELC Anifadisin kieltenopettajat Phaedra ja Maro. ”On mahtavaa nähdä, miten intuitiivisesti lapset oppivat kieltä Moomin Language Schoolin avulla”, sanoo Eirini Strakari UK School of Englishistä.

 

Contract signing

The Study Roomsin perustajat Nikos Pylarinos ja Christina Anifadis sekä Playvationin hallituksen puheenjohtaja Juha Telkkinen sopimuksen allekirjoitustilaisuudessa Ateenassa.

 

Vuonna 2016 perustettu The Study Rooms on koulutuksen, inspiraation, luovuuden ja yhteistyön kohtaamispaikka, joka tarjoaa ratkaisuja opetuksen tarpeisiin kaikille osapuolille – oppilaille, tuutoreille ja vanhemmille.

 

Vuonna 2015 perustetulla Playvationilla on 30 vuoden kokemus digitaalisesta kielikoulutuksesta. Yritys tarjoaa tehokkaat ja motivoivat välineet varhaiseen kielenoppimiseen, ja lippulaivatuotteensa Moomin Language Schoolin, tutkimukseen pohjautuvan oppimismetodin ja korkealaatuisen opetussisältönsä avulla Playvation auttaa lapsia oppimaan vieraan kielen leikin kautta.

 

Lisätietoja

Moomin Language School: https://www.moominls.com/

The Study Rooms: www.thestudyrooms.gr

 

Yhteystiedot

Konstantina Pylarinou

The Study Rooms

info@thestudyrooms.gr

+30 210 7717000

 

Anu Guttorm

Playvation Ltd. / Moomin Language School

anu.guttorm@playvation.com

+358 40 746 381