opettajille_400px

Hyvät opettajat ja varhaiskasvattajat

Moomin Language School yhdistää digitaalisuuden, leikin ja kielten oppimisen. Kehitimme pedagogiikkalähtöisen palvelun, jonka avulla digitaalisen kielikylvyn voi tuoda jokaiseen päiväkotiin ja kouluun. Palvelun avulla kieltenoppiminen on helppo sovittaa osaksi jokapäiväistä arkea.

Moomin Language School on yhdistelmä yksilöllistä oppimista päivittäin oppimispelien avulla ja sosiaalista oppimista viikoittain leikkituokioissa. Kielinä ovat englanti ja suomi (S2) maahanmuuttajille.

Opettajille tarjoamme välineet viikoittaisiin leikkituokioihin, joissa vierasta kieltä kehitetään yhdessä lapsiryhmän kanssa. Leikkituokioiden pitämiseen riittää, että opettajilla on englannin peruskielitaito hallussa. Palveluumme kuuluvat tarvittavan materiaalin lisäksi myös opettajien koulutus ja tuki.

Moomin Language School on tehty yhteistyössä kokeneiden kieltenopettajien ja varhaiskasvatusasiantuntijoiden kanssa innovatiivisia oppimismetodeja hyödyntäen. Pelit ja leikkituokiot perustuvat pedagogien suunnittelemaan opetussuunnitelmaan. Opeista on lapselle iloa ja hyötyä koko elämän ajan.

Moomin Language School palkittiin 2015 vuoden parhaana digitaalisena oppimisratkaisuna eEemeli-laatukilpailussa.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!