Usein kysytyt kysymykset

Kenelle Moomin Language School -palvelu on tarkoitettu?

Moomin Language School on tarkoitettu 3-10-vuotiaille lapsille uuden kielen oppimiseen.

Mitä palvelu sisältää?

Palvelu sisältää 1) henkilökohtaisen oppimispelin, jota pelataan päivittäin, 2) viikoittaiset leikkituokiot, joissa uutta kieltä kehitetään yhdessä muiden lasten ja oman opettajan kanssa, ja 3) vanhemmille työkalun etenemisen seurantaan.

Mihin sitoudun, jos ilmoitan lapseni mukaan Moomin Language Schooliin?

Palvelun käyttöön sitoudutaan kausikohtaisesti. Päiväkoti veloittaa palvelun käytöstä vanhempia kuukausittain samalla laskulla hoitomaksujen kanssa. Ilmoittautumisen voi irtisanoa 14 pv. ennen seuraavan kuun alkua. Palvelun yleiset ehdot voi käydä tarkistamassa täältä.

Mistä tiedän, että palvelu on hyödyllinen?

Palvelun perustajien taustalla on yli 25 vuotta digitaalisen kielikoulutuksen asiantuntemusta. Palvelu on suunniteltu varhaiskasvatuksen asiantuntijoiden johdolla, ja tulokset palvelun käytöstä ovat olleet hyviä eri päiväkodeissa ympäri Suomen. Voit myös kokeilla palvelua ja irtisanoa palvelun myöhemmin, mutta suosittelemme vähintään 3 kk:n kokeilua.

Kokemuksista voit lukea testimoniaaleista (Killinki ja Tenava-Satumetsä), ja varhaisen kielenkehittämisen hyödyistä blogistamme.

Sisältyykö palvelu nykyiseen päivähoitomaksuun?

Ei sisälly. Katso hinnat Yleisistä ehdoista kohdasta 2.

Miten digitaalisuus näkyy Moomin Language Schoolissa?

Digitaaliseen kielikylpyyn kuuluu oppimispeli, jota lapset pelaavat tabletilla päiväkodissa päivän aikana. Tarvittaessa peliä voi pelata myös kotona. Vanhempien on mahdollista seurata lapsen etenemistä omilla laitteillaan. Peliä saatetaan päiväkodista riippuen käyttää myös leikkituokioiden aikana.

Voivatko päiväkodissa osa-aikaisesti olevat lapset osallistua?

Kyllä voivat, mutta siitä pitää sopia aina tapauskohtaisesti oman päiväkodin kanssa. Pelaamisen ja leikkituokioiden ajat ovat päiväkotikohtaisia, joten niistä kannattaa sopia etukäteen päiväkodin henkilökunnan kanssa.

Tarjotaanko palvelua myös esikouluikäisille?

Kyllä tarjotaan.

Kuinka paljon digitaalista kielikylpyä on päivässä?

Oppimispeliä pelataan päivittäin n. 5-10 minuuttia. Pelatessa lapsilla on hyvin aktiivinen rooli. He väsyvät helposti, kun uutta informaatiota tulee valtavasti lyhyessä ajassa. Moomin Language Schoolissa on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että digitaaliseen oppimiseen käytetään aikaa järkevästi, ei liian vähän eikä liikaa.  Kieltä opitaan pienissä paloissa päivittäin.

Leikkituokio on kerran viikossa n. 45 minuuttia.

Kuka digitaalista kielikylpyä antaa?

Leikkituokiot pidetään lasten omien opettajien toimesta Moomin Language Schoolilta saatujen tarkkojen ohjausmateriaalien mukaan.

Järjestetäänkö vanhemmille tiedotustilaisuutta Moomin Language Schooliin liittyen?

Tiedotustilaisuuksista sovitaan aina erikseen Tenava päiväkotien kanssa. Voit tiedustella asiaan henkilökunnalta.

Lapseni aloittaa Moomin Language Schoolin kesken kuukauden. Veloitetaanko minulta koko kuukauden hinta?

Ei veloiteta. Palvelusta veloitetaan vain käytetyltä ajalta, eli jos lapsesi aloittaa kesken kuukauden, veloitetaan palvelusta vain siltä ajalta, jonka lapsi ehtii olla mukana Language Schoolissa kyseisenä kuukautena. HUOM! Jos palvelun lopettaa kesken kuukauden, veloitetaan kuitenkin täysi kuukausimaksu. Laskutukseen liittyvissä asioissa ota yhteyttä Tenaviin.

Ilmoitin lapsenin Moomin Language Schooliin, mutta en saanut vahvistusviestiä?

Vahvistusviestin saapumisessa voi mennä muutama minuutti. Jos viesti ei ole saapunut puolen tunnin kuluttua, niin tarkista ettei viesti ole mennyt roskaposteihin. Jos ilmoittautumisen jälkeen sinut ohjattiin kiitos ilmoittautumisesta -sivulle, niin ilmoittautumisesi on rekisteröinyt järjestelmäämme, vaikket saisi vahvistuviestiä sähköpostilla.