Uskallatko oppia?

Tiimimme osallistui Kaapelitehtaalla järjestettyyn DARE TO LEARN -oppimistapahtumaan syyskuun lopulla. Olimme mukana Education Finlandin järjestämässä Experience Labissa, jossa meidän lisäksemme monet muut upeat suomalaiset opetusalan yritykset olivat edustettuina.

 

MoominLS staff at Dare to Learn

Tiimimme mukavissa Moomin Language School -huppareissaan valmistautumassa innostavaan tapahtumaan ja mielenkiintoisiin keskusteluihin.

 

MoominLS staff at Dare to Learn

 

Kävimme monta tärkeää ja inspiroivaa keskustelua ja jaoimme ilon ja naurun hetkiä. Me uskomme, että nauru on paras maailmanlaajuinen “kieli”, jota kaikki puhuvat ja ymmärtävät!

 

Jouni Kangasniemi and Anu Guttorm

 

Tapasimme myös tapahtuman järjestäneitä vapaaehtoisia. Jouni Kangasniemi on paremmin tunnettu työstään Suomen opetus- ja kulttuuriministeriön kehittämispäällikkönä ja suomalaisen koulutusviennin puolestapuhujana. Tämä oli mukava kohtaaminen!

 

Peter Vesterbacka

 

Tapasimme myös Peter Vesterbackaa lounaan merkeissä. Olemme hänen kanssaan yhtä mieltä elinikäisen oppimisen tärkeydestä, joten käytimme tilaisuuden hyväksemme ja keskustelimme eri kysymyksistä, pallottelimme ideoita ja opimme häneltä paljon lounaan aikana.

 

Saga Arola

 

Haastoimme aikuiset leikkimään! Pidimme työpajan, jossa osallistujat saivat kokea vieraan kielen oppimista lasten tavoin Moomin Language Schoolin avulla. Työpaja aloitettiin lyhyellä tutustumisella Moomin Language Schoolin oppimismetodiin. Tilaisuuden veti englannin opettajamme Saga Arola.

 

MLS learning application

 

Seuraavaksi osallistujat saivat kokeilla Moomin Language Schoolin oppimissovellusta. Sovelluksella oppiminen on hauskaa mutta vaatii myös keskittymistä.

 

MLS playful lesson

 

Työpajaamme osallistui kävijöitä eri puolilta maailmaa. He saivat kokeilla suomen kielen oppimista lasten tapaan järjestämässämme leikkituokioissa. Tulokset olivat taattuja!

 

Anu Guttorm

 

Tapahtuman toisena päivänä meitä haastateltiin Finnairin lennoilla pian näytettävään videoon. Emme malta odottaa, että pääsemme näkemään, millainen videosta tuli!

 

Toivomme, että uskallatte joka päivä enemmän. Nähdään pian!