Vanhemman puheenvuoro: ”Loistava tapa oppia kieliä”

 

Moomin Language School on tällä hetkellä käytössä lähinnä päiväkodeissa ja kouluissa, mutta tuotekehitys on jatkuvasti käynnissä ja lanseeraamme palvelumme tulevaisuudessa mahdollisesti myös kotikäyttöön. Meillä on paljon kiinnostuneita perheitä mukana kotipilotissa, jossa testaamme palvelun käyttöä kodeissa osana lapsiperheiden arkea. Yksi osallistuneista perheistä on Jaakko Forssell lapsineen, ja tiedustelimme häneltä, millaisia mielikuvia palvelun käyttö on herättänyt.

 

Mikä sai sinut osallistumaan Moomin Language Schoolin kotipilottiin ja miten sovellus on toiminut kotona?

Osallistuimme kotipilottiin, koska pojallani (Otso, 6 v.) on vahva kiinnostus ja halu oppia vieraita kieliä. Oppimissovellus on sopinut hyvin kotiympäristöön ja sitä on erittäin helppo käyttää. Myös perheen kaksivuotias on käyttänyt sitä.

 

Kuinka kauan olette olleet mukana kotipilotissa ja mitä ajatuksia palvelu sinussa herättää?

Olemme olleet mukana melkein puoli vuotta, pilotin alusta asti. Mielikuva palvelusta on positiivinen. Lapsi on myös ymmärtänyt, että tablettia voi käyttää muuhunkin kuin viihdekäyttöön.

 

Näkyykö kielen oppiminen myös kotona?

Lapsi puhuu ennestään suomea ja ruotsia. Englannin oppiminen näkyy siinä, että hän pohtii usein, miten sama asia sanottaisiin englanniksi.

 

Suosittelisitko Moomin Language School -sovellusta muille vanhemmille?

Suosittelisin ehdottomasti. Digitaaliset sovellukset ovat loistava tapa oppia kieliä.

 

Lue lisää vanhempien kokemuksista täältä.